top of page
O M G E V I N G 
Paleros Bay
 
Paleros

  • Paleros is een levendige Griekse badplaats met een jachthaven met faciliteiten voor het huren van zeilboten, jachten en motorbootjes. De jachthaven en de boulevard zijn op loopafstand van Emma's Cottage en hier tref je diverse Griekse tavernes, bars en cafés aan. Er is ook auto-, scooter- en fietshuur mogelijk. 

  • Tussen de dorpen Paleros en Pogonia vind je een 3,5 km lang zandstrand met een 2-tal trendy Beach Clubs.  Je kan hier zwemmen, kanoën, kajakken, suppen en waterskiën. 

 
Lefkas
  • Het eiland Lefkas, ook wel het zeilparadijs van Europa genoemd, ligt op 30 km van Paleros en is met een ponton-brug aan het vasteland van Griekenland verbonden. In vergelijking met andere Griekse eilanden is Lefkas een stuk groener en je vindt er een fonkel blauwe zee en prachtige stranden.​ Lefkas-stad is de hoofdstad en heeft een grote jachthaven, een gezellige wandelpromenade en een diversiteit aan restaurants, bars, musea en winkels

  • TIP: combineer een week flottielje zeilen vanaf Lefkas met een week in Emma's Cottage!  Zo heb je twee verschillende vakanties in één!

bottom of page